ANIMATIE FILM

Standaard vanaf: €1.999,-

Nu tijdelijk 10% korting!

Kennismakingsaanbod: €1.799,-

Animatie film maken

Een animatie film wordt ook vaak een Explainer film genoemd. Dit komt omdat complexe boodschappen zijn vaak lastig over te brengen naar uw doelgroep. Men is tegenwoordig snel afgehaakt en daardoor minder geïnteresseerd. Een animatie film laten maken is de oplossing.

Binnen enkele minuten is het mogelijk om uw boodschap op een leuke, duidelijke en krachtige manier over te brengen naar iedereen die binnen uw doelgroep valt. Niet voor niets zijn online video’s de meest populaire vorm van content. Open uw facebook maar eens. Daarnaast hebben animatie films altijd iets magisch, het is namelijk iets dat ontworpen is, en daarom anders dan beeldmateriaal dat de kijker al eens in 100 soortgelijke video’s heeft gezien. En omdat het nieuw en anders is zijn we automatisch nieuwsgierig naar wat er nog meer gaat gebeuren. De betrokkenheid  van de kijker bij een animatie films is daarom vele male groter. Zo kunt u uzelf er op betrappen dat u soms een animatie film op internet, tv of op straat staat te kijken terwijl u niet eens tot de doelgroep van die film behoord. Dat bewijst hoe effectief een animatie film kan zijn.

Animatie film laten maken

Met animatie kunnen wij letterlijk alle kanten op, daarom is het van belang om vooraf een zeer nauwgezet script en screenplay te maken.

Het script van de animatie film zal uw verhaal vertellen, dat door een voice-over artiest (of door uzelf), kan worden ingesproken. Hiervoor werken wij met een vast poule voice-over artiesten waar u uit kunt kiezen.

En het screenplay zal bestaan uit een aantal schetsen die u vooraf een duidelijk beeld moeten geven van het verhaal. Door zowel het script als het screenplay in samenwerking met u te maken, komt u achteraf niet voor verassingen te staan en heeft u invloed op alles dat we in het eindproduct gaan zien en horen.

Kosten animatie film laten maken

Wilt u meer weten over een animatie film laten maken? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan via het offerte formulier rechts in beeld of download onze meest recente prijslijst. Tevens krijg u bij ons 10% korting als kennismakingsaanbod!

Specificaties

  • Product: Animatie film
  • Kwaliteit: Full HD / 4K
  • Oplevering: 5 tot 7 werkdagen
  • Afgeleverd: 13 Animatie films

Prijslijst

Download hier onze prijslijst!

logo-design-laten-maken-prijslijst-2018

Offerte

Vraag vrijblijvend een offerte aan en ontvang 10% kennismakingskorting!

''Able Multimedia & Design is een enthousiast team met de nodige creativiteit in huis. Denkt graag mee van conceptontwikkeling tot strategie.''

Laura BakkerMarketing Manager, Parentix