APP

Standaard vanaf: €1.599,-

Nu tijdelijk 10% korting!

Kennismakingsaanbod: €1.449,-

Een app maken

Bent u opzoek naar een goedkope app maker die oog heeft voor marketing? Dan kunnen wij u daar mee helpen! Wilt u bijvoorbeeld een gebruikersvriendelijke app, een loadtime van 1 a 2 seconden en bezoekers richting een bepaald doel leiden? Dan heeft een goed doordacht app design daar alles mee te maken. Onze grafische designers zorgen voor verschillende eye-catchers die er niet alleen fantastisch uit zien maar ook erg effectief zullen zijn voor de strategie van uw app.

App laten maken

In het ontwerp van de app kunnen we letterlijk alle kanten op. Daarom proberen wij in het voortraject zo goed mogelijk te achterhalen wat uw eigen ideeën en wensen zijn voor de applicatie. Daarna zullen we een aantal verschillende concepten aanleveren waaruit u kunt kiezen. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een strak en zakelijk design of voor een creatief en vintage design met of zonder allerlei 3D effecten. Als u een keuze heeft kunnen maken, dan gaan wij aan de slag en krijgt u achteraf nog twee aanpassingsrondes voor het design zodat wij deze precies naar wens kunnen leveren.

Kosten voor het laten maken van een app

De keuze voor een bepaald type app wordt afgestemd op de wensen, behoeften en het budget. Voor meer informatie over het laten ontwerpen van een applicatie kunt u hier rechts in beeld een offerte aanvragen via het offerte formulier of u kunt een prijslijst opvragen. Daarnaast krijgt iedere nieuwe klant een kennismakingskorting van 10% op de gehele aanvraag! 

app laten maken app maker applicatie designer

Specificaties

  • Product: App
  • Kwaliteit: State of the art
  • Oplevering: 10 tot 15 werkdagen
  • Afgeleverd: 12 apps

Prijslijst

Download hier onze prijslijst!

logo-design-laten-maken-prijslijst-2018

Offerte

Vraag vrijblijvend een offerte aan en ontvang 10% kennismakingskorting!

App laten maken applicatie maker app designer 1
App laten maken applicatie maker app designer 2
App laten maken applicatie maker app designer 3
App laten maken applicatie maker app designer 4

''Able Multimedia & Design is een enthousiast team met de nodige creativiteit in huis. Denkt graag mee van conceptontwikkeling tot strategie.''

Laura BakkerMarketing Manager, Parentix