CHARACTER DESIGN

Standaard vanaf: €499,-

Nu tijdelijk 10% korting!

Kennismakingsaanbod: €269,-

Character design maken

Wilt u uw medewerkers laten karakteriseren voor een leuk, hip en vintage effect op uw website? Dan kunnen wij u daar mee helpen! Character design is helemaal hot tegenwoordig. Mede omdat het zorgt voor één lijn in de foto’s van werknemers en omdat werknemers er zelf niets voor hoeven te doen. Als een bedrijfsfotograaf langs komt dan is het toch vaak lastig om iedereen in te plannen. Met character design hebben we slechts een foto nodig van een persoon om hem te kunnen karakteriseren.  

Character design laten maken

In het ontwerp van karakters kunnen we letterlijk alle kanten op. Daarom proberen wij in het voortraject zo goed mogelijk te achterhalen wat uw eigen ideeën en wensen zijn voor het character design. Daarna zullen we een aantal verschillende ontwerpen aanleveren waaruit u kunt kiezen. Zo kunnen we de werknemers bijvoorbeeld extra laten opvallen met bijvoorbeeld een voetbal of prinsessenjurk of juist zo realistisch mogelijk. Als u een keuze heeft kunnen maken krijgt u nog twee aanpassingsrondes op de ontwerpen zodat wij precies naar wens kunnen leveren.

Character design laten maken kosten

De keuze voor een bepaald productieproces wordt afgestemd op uw wensen, budget en doelstellingen. Voor meer informatie over een character design laten maken kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen via het offerteformulier hier rechts in beeld of u kunt onze prijslijst opvragen. Tevens krijg u bij ons 10% korting als kennismakingsaanbod!

character design laten maken - character laten ontwerpen - characters ontwerpen

Specificaties

  • Product: Character design
  • Kwaliteit: Full HD / Ultra HD
  • Oplevering: 3 tot 5 werkdagen
  • Afgeleverd: 55 character designs

Prijslijst

Download hier onze prijslijst!

logo-design-laten-maken-prijslijst-2018

Offerte

Vraag vrijblijvend een offerte aan en ontvang 10% kennismakingskorting!

''Able Multimedia & Design is een enthousiast team met de nodige creativiteit in huis. Denkt graag mee van conceptontwikkeling tot strategie.''

Laura BakkerMarketing Manager, Parentix