FOTOGRAAF

Standaard vanaf: €499,-

Nu tijdelijk 10% korting!

Kennismakingsaanbod: €449,-

Foto’s laten maken

Heeft u een feestje, evenement of belangrijke gebeurtenis gepland en wilt u dat voor (marketing doeleinden) vast leggen? Dan komt een goede fotograaf goed van pas.

Door een toename in fotografie opdrachten en professionele fotograven zagen wij een kans om deze twee met elkaar te verbinden. Able Multimedia & Design heeft een vaste fotograaf in dienst en we werken samen met een hele poule van vaste fotograven tussen de 20 en 30 jaar die het liefst de hele dag kiekjes willen maken. Deze jonge talenten bezitten geen dure auto of groot huis en bouwen het liefst aan hun portfolio. Dit zorgt ervoor dat wij zeer talentvolle fotograven kunnen aanbieden tegen een lage prijs.

Fotograaf inhuren

Met foto’s laten maken en het bewerken daarvan kunnen we allerlei kanten op. Daarom proberen wij in het voortraject zo goed mogelijk te achterhalen wat uw eigen ideeën en wensen zijn voor de foto’s. Daarna zullen we een fotograaf selecteren die daar het best bij past. Zo kunnen we hele stilistische foto’s maken, voor bijvoorbeeld in een magazine of we kunnen een fotograaf inzetten die erg goed is het vast leggen van de sfeer op een bepaald feest, evenement of speciale gebeurtenis. Als wij een beeld hebben gekregen van uw wensen en ideeeën, zullen wij dat verwerken in een werkopdracht. Deze werkopdracht zullen wij dan vervolgens gebruiken om de des betreffende fotograaf te briefen. Hij of zij zal dan volledig op de hoogte zijn van alles dat er vastgelegd moet worden en gaat gebeuren.

Daarnaast kunnen wij foto’s ook live uitprinten (met of zonder een speciaal ontworpen thema kader) of de foto’s na afloop op een speciale manier bewerken.

Fotograaf inhuren kosten

Wilt u meer weten over het inhuren van een fotograaf? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan via het offerte formulier rechts in beeld of download onze prijslijst. Tevens krijg u bij ons 10% korting als kennismakingsaanbod!

fotograaf inhuren | Foto's laten maken

Specificaties

  • Product: Foto’s
  • Kwaliteit: Full HD/ 4K
  • Oplevering: 3 tot 5 werkdagen
  • Afgeleverd: 864 foto’s

Prijslijst

Download hier onze prijslijst!

logo-design-laten-maken-prijslijst-2018

Offerte

Vraag vrijblijvend een offerte aan en ontvang 10% kennismakingskorting!

''Able Multimedia & Design is een enthousiast team met de nodige creativiteit in huis. Denkt graag mee van conceptontwikkeling tot strategie.''

Laura BakkerMarketing Manager, Parentix