INFOGRAPHIC

Standaard vanaf: €499,-

Nu tijdelijk 10% korting!

Kennismakingsaanbod: €449,-

Infographic design

Een infographic is een visualisatie van onderzoeksresultaten of statistieken. Tegenwoordig is de spanningsboog van mensen erg laag. Daarom kiezen steeds meer mensen en bedrijven ervoor om hun boodschap of informatie te animeren. Denk daarbij aan een animatie film, grafisch designs voor een presentatie of dus een infographic design voor onderzoeksresultaten of statistieken.  Door middel van een infographic krijgt de kijker in één oogopslag en op een leuke speelse maar ook duidelijke manier de informatie te zien. Ook zorgt dit ervoor dat de informatie beter blijft hangen. De kijker heeft namelijk meer aandacht voor de resultaten en dat zorgt ervoor dat hij/zij het beter opslaat in het geheugen.

Infographic laten maken

Een infographic laten maken bij Able Multimedia & Design is in vergelijking met andere partijen niet duur. Dat komt omdat wij werken met relatief jonge talenten die slechts enkele jaren hun design diploma op zak hebben en daarom nog geen dure huizen of auto’s hebben die ze moeten afbetalen. Onze designers zijn tussen de 20 – 30 jaar oud en beschikken over alle apparatuur en professionaliteit om hoogwaardig design af te leveren. In de aanloop, tijdens en na een opdracht zijn wij van Able Multimedia & Design de gene die de designers ontzorgen met een gedetailleerde werkopdracht, het opvragen van de huisstijl en het communiceren van de feedback. Op die manier kunnen onze designers zich volledig storten op dat gene dat ze leuk vinden en goed in zijn: designen!

Infographic design kosten

De keuze voor een bepaald productieproces wordt afgestemd op uw wensen, budget en doelstellingen. Voor meer informatie over een infographic laten maken kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen via het offerteformulier hier rechts in beeld of u kunt onze prijslijst opvragen. Tevens krijg u bij ons 10% korting als kennismakingsaanbod!

Infographic design laten maken.png

Specificaties

  • Product: Infographic design
  • Kwaliteit: Full HD  / Ultra HD
  • Oplevering: 3 tot 5 werkdagen
  • Afgeleverd: 12 infographics

Prijslijst

Download hier onze prijslijst!

logo-design-laten-maken-prijslijst-2018

Offerte

Vraag vrijblijvend een offerte aan en ontvang 10% kennismakingskorting!

''Able Multimedia & Design is een enthousiast team met de nodige creativiteit in huis. Denkt graag mee van conceptontwikkeling tot strategie.''

Laura BakkerMarketing Manager, Parentix