INTRANET

Standaard vanaf: €1.599,-

Nu tijdelijk 10% korting!

Kennismakingsaanbod: €1.449,-

Intranet maken

Wilt u een intranet laten maken dat zowel mooi, overzichtelijk als functioneel is?  Een intranet dat zorgt voor een veel snellere workflow en veilige opslag van documenten? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Er zijn tegenwoordig zo veel verschillende software oplossingen dat een gemiddelde marketing afdeling soms wel met 10 tot 20 verschillende (online en offline) softwarepakketten werkt. Dit zorgt er niet alleen voor dat gevoelige informatie bij 10 tot 20 verschillende bedrijven ligt opgeslagen maar vaak ook dat je zo’n 10 keer per dag ergens moet inloggen. Daarnaast hebben al deze pakketten hun eigen huisstijl, structuur en licentiekosten. Veel beter kan je al deze software pakketten, uw eigen bedrijfsprocessen en al uw werknemers/collega’s samenbrengen op 1 intranet. Alles veilig op 1 plek, in uw huisstijl en speciaal op maat voor de snelste workflow.

Intranet laten maken

In het ontwerp van uw intranet kunnen we letterlijk alle kanten op. Zowel qua uiterlijk als in functionaliteit. Daarom proberen wij in het voortraject zo goed mogelijk te achterhalen wat uw eigen wensen en ideeën zijn, met welke software pakketten jullie nu werken, hoe jullie workflow er op dit moment uit ziet en welke groepen er allemaal gebruik van gaan maken. Daarna gaan we samen met u werken aan een concept van de structuur.  Als deze helemaal in kaart zijn gebracht gaan we werken aan een concept van het design. Als het concept van de structuur en het design goedgekeurd zijn, gaan wij pas echt beginnen. Na oplevering van de eerste versie krijgt u drie aanpassingsrondes  zodat wij het intranet helemaal naar wens kunnen afleveren.

Intranet laten maken

De keuze voor een bepaald type intranet wordt afgestemd op de wensen, behoeften en het budget. Voor meer informatie over het laten maken van een intranet kunt u hier rechts in beeld een offerte aanvragen via het offerte formulier of u kunt een prijslijst opvragen. Daarnaast krijgt iedere nieuwe klant een kennismakingskorting van 10% op de gehele aanvraag! 

Specificaties

  • Product: Intranet
  • Kwaliteit: State of the art
  • Oplevering: 10 tot 15 werkdagen
  • Afgeleverd: 4 intranetten

Prijslijst

Download hier onze prijslijst!

logo-design-laten-maken-prijslijst-2018

Offerte

Vraag vrijblijvend een offerte aan en ontvang 10% kennismakingskorting!

''Able Multimedia & Design is een enthousiast team met de nodige creativiteit in huis. Denkt graag mee van conceptontwikkeling tot strategie.''

Laura BakkerMarketing Manager, Parentix