LOGO DESIGN

Standaard vanaf: €499,-

Nu tijdelijk 10% korting!

Kennismakingsaanbod: €449,-

Logo ontwerpen

Heeft u een eigen bedrijf gestart? Of heeft uw sportclub of muziek band een logo nodig? Dan kunnen wij u daar mee helpen! Maar waarom heeft u überhaupt een logo ontwerp nodig? Baby’s kunnen eerder zien dan praten, daarom is ons visuele geheugen vele malen sterker dan de rest. Veel mensen zeggen dan ook dat ze slecht zijn in het onthouden van namen. Vaak helpt het voor mensen als ze er dan een beeld aan koppelen. En daarom is een logo essentieel voor het succes van uw marketing en branding.

Logo laten maken

In het ontwerpen van een logo kunnen we letterlijk alle kanten op. Daarom proberen wij in het voortraject zo goed mogelijk te achterhalen wat uw eigen ideeën en wensen zijn voor het logo. Daarna zullen we samen met u opzoek gaan naar haakjes die te maken hebben met uw bedrijf, sportclub of muziekband. Op die manier kan uw doelgroep nog beter (bewust of onbewust) een link leggen tussen de naam en de afbeelding en misschien zelfs een positief gevoel omdat het zo goed met elkaar matched. Als wij al deze informatie in kaart hebben gaan we beginnen te schetsen. We leveren dan een drie tal opties waaruit u kunt kiezen. Daarna heeft u nog twee aanpassingsrondes om het ontwerp volledig naar wens te maken.

Logo design kosten

Wilt u meer weten over het laten maken van een logo design? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan via het offerte formulier rechts in beeld of download onze prijslijst. Tevens krijg u bij ons 10% korting als kennismakingsaanbod!

Logo ontwerp laten maken - ABLE M&D

Specificaties

  • Product: Logo Design
  • Kwaliteit: Full HD / Ultra HD
  • Oplevering: 3 tot 5 werkdagen
  • Afgeleverd: 27 logo’s

Prijslijst

Download hier onze prijslijst!

logo-design-laten-maken-prijslijst-2018

Offerte

Vraag vrijblijvend een offerte aan en ontvang 10% kennismakingskorting!

Logo laten maken - logo design - logo ontwerper
Logo laten maken - logo ontwerper - logo maken - logo designer 2
Logo laten maken - logo designer - logo ontwerper - logo's - logo maker

''Able Multimedia & Design is een enthousiast team met de nodige creativiteit in huis. Denkt graag mee van conceptontwikkeling tot strategie.''

Laura BakkerMarketing Manager, Parentix