SPANDOEK DESIGN

Standaard vanaf: €499,-

Nu tijdelijk 10% korting!

Kennismakingsaanbod: €449,-

Spandoek design

Heeft u een bedrijf, merk, campagne, product of dienst dat u wil laten opvallen bij uw doelgroep? Dan kan een spandoek design daarbij helpen. Grote dingen vallen op en dat trekt bekijks. Doe daar uw voordeel mee en laat een spandoek ontwerpen en bedrukken bij Able Multimedia & Design. 

Wij kunnen spandoeken maken en leveren in alle formaten. Denk daarbij aan een spandoek voor uw kantoorpand of ergens langs de weg.

Spandoek laten maken

In het ontwerpen van het spandoek design kunnen we letterlijk alle kanten op. Daarom proberen wij in het voortraject zo goed mogelijk te achterhalen wat uw eigen ideeën en wensen zijn voor het spandoek. Op basis daarvan zullen wij drie ontwerpen aanleveren waaruit u kunt kiezen. Als u een keus heeft gemaakt gaan we daar samen op voortborduren totdat u tevreden bent. Vaak is dit al na twee versies. 

Daarnaast werken wij met state of the art computers, software en printers waardoor wij op zeer korte termijn kunnen leveren.

Spandoek design kosten

Wilt u meer weten over het laten maken van een spandoek design? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan via het offerte formulier rechts in beeld of download onze prijslijst. Tevens krijg u bij ons 10% korting als kennismakingsaanbod!

Specificaties

  • Product: Spandoek
  • Kwaliteit: Full HD / Ultra HD
  • Oplevering: 3 tot 5 werkdagen
  • Afgeleverd: 15 spandoeken

Prijslijst

Download hier onze prijslijst!

logo-design-laten-maken-prijslijst-2018

Offerte

Vraag vrijblijvend een offerte aan en ontvang 10% kennismakingskorting!

Spandoek design laten maken - ontwerp - spandoeken

''Able Multimedia & Design is een enthousiast team met de nodige creativiteit in huis. Denkt graag mee van conceptontwikkeling tot strategie.''

Laura BakkerMarketing Manager, Parentix