TEKST VERTALER

Standaard vanaf: €299,-

Nu tijdelijk 10% korting!

Kennismakingsaanbod: €269,-

Teksten vertalen – NL/EN/SP/FR/DU

Teksten vertalen. We kunnen het allemaal, maar we zijn er niet allemaal even goed in. Sterker nog, veel mensen zijn er grammaticaal niet goed in. Veel beter kan je dit over laten aan mensen die het leuk vinden, native speaker zijn en een journalistieke opleiding of achtergrond hebben. Op die manier kan jij straks buitenlandse teksten plaatsen op je website, in je blog of op je social media kanalen die correct en doeltreffend zijn.

Tekst vertaler inhuren

Een tekst laten vertalen via Able Multimedia & Design is in vergelijking met andere partijen niet duur. Dat komt omdat wij met relatief jonge talenten werken die in hun laatste opleidingsjaar zitten (WO / Master) of net zijn afgestudeerd. Doordat zij nog geen dure huizen of auto’s bezitten kunnen wij tegen een relatief laag tarief hoge kwaliteit teksten kunnen vertalen.

In de aanloop van, tijdens en na het vertalen van de tekst zijn wij van Videobrouwerij de gene die de vertalers ontzorgen door middel van een werkopdracht. Hier komt alles in te staan dat de tekstschrijver moet weten. Op die manier kunnen zij zich volledig storten op dat gene dat ze leuk vinden: schrijven en vertalen!

Tekst vertaler inhuren kosten

Onze prijzen zijn gebaseerd op een vaste prijs per een x aantal woorden. Voor meer informatie over een vertaler inhuren kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen via het offerteformulier rechts bovenin beeld of u kunt bij ons de prijslijst opvragen. Tevens krijg u bij ons 10% korting als kennismakingsaanbod!

Vertaler inhuren | translator | ENG NL Vertalen ESP NL VERTALEN

Specificaties

  • Product: Vertaling NL/EN/SP/FR/DU
  • Kwaliteit: Hoog (WO/ Master niveau)
  • Oplevering: 3 tot 5 werkdagen
  • Afgeleverd: 23 vertalingen

Prijslijst

Download hier onze prijslijst!

logo-design-laten-maken-prijslijst-2018

Offerte

Vraag vrijblijvend een offerte aan en ontvang 10% kennismakingskorting!

''Able Multimedia & Design is een enthousiast team met de nodige creativiteit in huis. Denkt graag mee van conceptontwikkeling tot strategie.''

Laura BakkerMarketing Manager, Parentix