VIDEOGRAAF

Standaard vanaf: €499,-

Nu tijdelijk 10% korting!

Kennismakingsaanbod: €449,-

Videograaf inhuren

Een videograaf inhuren kan voor alles en nog wat. We kunnen bijvoorbeeld uw bedrijfsevenement vastleggen, een interview filmen of uw bruiloft filmen. Able Multimedia & Design beschikt over een vaste poule van 10 videograven die door heel Nederland wonen. Afhankelijk van de opdracht en de locatie kijken wij welke videograaf daar het meest geschikt voor is. Samen met u stellen we een briefing op van de opdracht die wij vervolgens aan deze videograaf meegeven. Tijdens de opdracht kunt u met hem of haar schakelen voor specifieke shots en dan ontvangt u binnen 1 tot 7 werkdagen (afhankelijk van uw keuze) de eerste versie van de video.

Video laten maken

Een videograaf inhuren via Able Multimedia & Design is in vergelijking met andere partijen niet duur. Dat komt omdat wij werken met relatief jonge talenten die slechts enkele jaren hun filmdiploma op zak hebben en daarom nog geen dure huizen of auto’s hebben die ze moeten afbetalen. Onze cameramannen en -vrouwen zijn tussen de 20 – 30 jaar oud en beschikken over alle apparatuur en professionaliteit om hoogwaardige beelden te schieten. Veel van hen kunnen ook onwijs goed monteren, dus als u van deze beelden een video wil maken dan zullen zij ook de gene zijn die de video monteren tot een hoogwaardig eindproduct. In de aanloop, tijdens en na een videoproductie zijn wij van Able Multimedia & Design de gene die de cameramensen ontzorgen zodat zij zich op het gene kunnen focussen waar hun passie ligt.

Videograaf inhuren kosten

Wilt u meer weten over een videograaf inhuren? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan via het offerte formulier rechts in beeld of download onze prijslijst. Tevens krijg u bij ons 10% korting als kennismakingsaanbod!

Videograaf inhuren | Cameraman inhuren | Video laten maken

Specificaties

  • Product: Video’s
  • Kwaliteit: Full HD/ 4K
  • Oplevering: 3 tot 5 werkdagen
  • Afgeleverd: 1.300 video’s

Prijslijst

Download hier de prijslijst van ons videoproductiebedrijf Videobrouwerij:

logo-design-laten-maken-prijslijst-2018

Offerte

Vraag vrijblijvend een offerte aan via ons videoproductiebedrijf Videobrouwerij en ontvang 10% kennismakingskorting!

Videograaf inhuren - cameraman inhuren - video laten maken 3
Videograaf inhuren - cameraman inhuren - video laten maken 1

''Able Multimedia & Design is een enthousiast team met de nodige creativiteit in huis. Denkt graag mee van conceptontwikkeling tot strategie.''

Laura BakkerMarketing Manager, Parentix