VISITEKAARTJE

Standaard vanaf: €499,-

Nu tijdelijk 10% korting!

Kennismakingsaanbod: €449,-

Visitekaartje design

Wilt u een visitekaartje design laten ontwerpen voor u persoonlijk of voor uw hele bedrijf? Dan kunnen wij u daar mee helpen! Een visitekaartje is voornamelijk bedoeld om contactgegevens te delen, maar kan ook prima gebruikt worden om een positieve emotie bij de ontvanger te bewerkstelligen. Met een visitekaartje wilt u daarom niet één in een dozijn zijn. Uw visitekaartje moet opvallen, in lijn liggen met uw huisstijl en kwaliteit uitstralen. Wij hebben visitekaartjes ontworpen voor o.a. FOUR creating, Daily Sense en Widen Your World.

Visitekaartje laten maken

In het ontwerp van een visitekaartje kunnen we letterlijk alle kanten op. Daarom proberen wij in het voortraject zo goed mogelijk te achterhalen wat uw eigen ideeën en wensen zijn voor het visitekaartje. Daarna zullen we een aantal verschillende ontwerpen aanleveren waaruit u kunt kiezen. Verder kunt u zelf nog kiezen uit het type materiaal en de dikte van het visitekaartje. Als u een keuze heeft kunnen maken krijgt u nog twee aanpassingsrondes op het ontwerp zodat wij precies naar wens kunnen leveren.

Visitekaartje design kosten

Wilt u meer weten over het laten maken van een visitekaartje design? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan via het offerte formulier rechts in beeld of download onze prijslijst. Tevens krijg u bij ons 10% korting als kennismakingsaanbod!

Visitekaartje design laten maken - visitekaartje laten ontwerpen

Specificaties

  • Product: Visitekaartje Design
  • Kwaliteit: Full HD
  • Oplevering: 3 tot 5 werkdagen
  • Afgeleverd: 18 visitekaartjes

Prijslijst

Download hier onze prijslijst!

logo-design-laten-maken-prijslijst-2018

Offerte

Vraag vrijblijvend een offerte aan en ontvang 10% kennismakingskorting!

''Able Multimedia & Design is een enthousiast team met de nodige creativiteit in huis. Denkt graag mee van conceptontwikkeling tot strategie.''

Laura BakkerMarketing Manager, Parentix