WEB BANNER

Standaard vanaf: €499,-

Nu tijdelijk 10% korting!

Kennismakingsaanbod: €449,-

Web banner design

Wilt u één of meerdere web banner designs laten maken voor uw bedrijf, stichting of organisatie? Dan kunnen wij u daar mee helpen! Een online banner is de perfecte manier om meer bezoekers richting uw website te krijgen en uw conversie te verhogen. Echter wordt het steeds lastiger om dit te bewerkstelligen doordat veel mensen tegenwoordig adblockers gebruiken of advertentie blind zijn geworden. Daarom is het nog belangrijker geworden om de banner op relevante locaties te laten weer geven en nog meer op te vallen met het ontwerp.

Web banner laten maken

In het ontwerp van een banner kunnen we letterlijk alle kanten op. Daarom proberen wij in het voortraject zo goed mogelijk te achterhalen wat uw eigen ideeën en wensen zijn voor het visitekaartje. Daarna zullen we een aantal verschillende ontwerpen aanleveren waaruit u kunt kiezen. Verder kunt u dan nog kiezen uit een gif banner (korte video) of een banner in de vorm van een afbeelding. Als u een keuze heeft kunnen maken krijgt u nog twee aanpassingsrondes op het ontwerp zodat wij precies naar wens kunnen leveren.

Web banner design kosten

Wilt u meer weten over het laten maken van een web banner design? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan via het offerte formulier rechts in beeld of download onze prijslijst. Tevens krijg u bij ons 10% korting als kennismakingsaanbod!

Web banner design - web banner laten maken - ontwerpen web banner

Specificaties

  • Product: Web banner
  • Kwaliteit: High Resolution
  • Oplevering: 3 tot 5 werkdagen
  • Afgeleverd: 21 web banners

Prijslijst

Download hier onze prijslijst!

logo-design-laten-maken-prijslijst-2018

Offerte

Vraag vrijblijvend een offerte aan en ontvang 10% kennismakingskorting!

''Able Multimedia & Design is een enthousiast team met de nodige creativiteit in huis. Denkt graag mee van conceptontwikkeling tot strategie.''

Laura BakkerMarketing Manager, Parentix